Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ukrywanie jointed to the game i left the game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogę ukryć te komunikaty "joined to the game" i "left the game" ? Tylko ukryć w ten sposób żeby po wejściu na serwer nie wyskakiwało puste okienko, ma po prostu nic nie wyskakiwać...

x

Opublikowano

W skrypcie

on join:
    set join message to ""

on quit:
    set quit message to ""

hmmm, albo mi się wydaje albo i nie że nie przeczytałeś pytania do końca bo mi wyskakuje puste okienko jak ktoś wchodzi, chyba że to czegoś innego wina...

x

Opublikowano

Lol..

Mi nie wyskakują żadne puste okienka, poprostu nie ma żadnej wiadomość.

Jaki silnik, jaka wersja, wersja skript?

Wersja skryptu najnowsza, silnik spigot.

x

Opublikowano

Dziecko, 1 joined a nie "jointed" i nie "egame" tylko game. 2, jakie kurna puste okienko? co ty człowieku gadasz, najpierw piszesz aby nic sie nie pokazywało jak ktoś wchodzi i wychodzi, a potem że jest puste okienko? ile ty masz lat? wytłumacz może najpierw wszystko ładnie o co ci chodzi a nie potem piszesz : "Japier*** CZY TY ROZUMIESZ ŻE PO WEJŚCIU NA SERWER POKAZUJE SIĘ PUSTE OKIENKO !? A JA CHCE ŻEBY TEGO OKIENKA NIE BYŁO!??!? TAK TRUDNO PRZECZYTAĆ PYTANIE DO KOŃCA!?" i nie {ISZ CAPS'em oraz ludzie ci się starają pomóc a ty wylatujesz z tekstami jak " ja pierdole " i wgl.

@edit Teraz to widzę że tam gdzie były wulgaryzmy to edytujesz taa? a to ciekawe.
@topic Jak wyżej napisałem mógł by jaśniej wytłumaczyć o co chodzi.

Opublikowano

Zmien spigota na bukkit'a, podobno na spigocie plugin skript nie działa jak należy ;-)

Wolałbym zostawić spigota i wątpie że skript nie działa poprawnie przez silnik bo wgrałem HideStreama i wyskakuje puste okienko o.O

Ma ktoś jakiś inny pomysł ?

x

Opublikowano

Plugin: HideScream

Czytaj wszystkie odpowiedzi...

Wolałbym zostawić spigota i wątpie że skript nie działa poprawnie przez silnik bo wgrałem HideStreama i wyskakuje puste okienko o.O

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...